keskiviikko 16. syyskuuta 2015

SACRED SIMPLICITY








Here is an outfit I wore last Sunday in Helsinki while I visited my sister there. It was a lovely calm and quiet day when we walked in the streets and ended up at Ateneum which is an Arts museum. It was the first time there for both of us but very interesting because there is mostly Finnish and Scandinavian paintings and artwork. We've seen so many of them in our school books and talked about them in school so it was interesting and fun to see the actual paintings. I felt really good and inspired after going to the museum as usual. I love art so much. Later we had lunch in a Thai restaurant called Ryan Thai which is actually the oldest Thai restaurant in Helsinki and maybe the oldest in all Finland as well. Food was delicious. All in all the day was relaxing and inspiring. A perfect Sunday.

I wore the blue skinny jeans white knit suede jacket (not real suede) and black ballerinas. Simple and classic combination of colours and materials. White looks really nice with the jackets colour which I would describe something like beige or camel. I would like to wear braids more but I think they just don't look good on my face and head shape. A thing that looks nice on someone else but not on me. Why I still don't learn and keep doing the braids all over again just to see it's not for me?

Knit - Amaryllis
Jeans - Topshop
Coat - Finnflare (secondhand)
Shoes - Dorothy Perkins

Tässä asua viime sunnuntailta, kun olin moikkaamassa siskoa Helsingissä. Oli ihanan rauhallinen ja hiljainen aamupäivä, kun kävelimme kaupungilla. Kävelyretki kuljetti Ateneumille. Emme olleet kumpikaan käyneet Ateneumissa aiemmin. Oli kuitenkin mielenkiintoista nähdä suomalaista ja pohjoismaalaista taidetta sekä ne suomalaiset klassikkomaalaukset mitkä on nähnyt aiemmin vain äidinkielen kirjoissa ja joista on joskus jotain mainittu koulussa. Olo oli taas todella hyvä ja inspiroitunut museossa käymisen jälkeen. Rakastan taidetta. Myöhemmin kävimme Ryan thai-nimisessa thaimaalaisessa ravintolassa, joka on itse asiassa Helsingin ja varmaan koko Suomen vanhin thaimaalainen ravintola. Ruoka oli hyvää. Kaiken kaikkiaan oli tosi rentouttava ja inspiroiva päivä. Täydellinen sunnuntai.

Päällä oli tämä yksinkertainen asu. Perus pillifarkut, valkoinen neule, mokkatakki (tosin ei aitoa mokkaa) ja mustat ballerinat. Yksinkertainen ja klassinen värien ja materiaalien yhdistelmä. Valkoinen näyttää tosi kivalta takin väriä vasten, joka on jotain beigen ja kamelin värimaastosta. Haluaisin käyttää lettejä enemmän, mutta mielestäni ne eivät vain sovi kasvojeni ja pääni muotoon. Letit ovat juttu joka näyttää monella muulla kivalta, mutta ei minun hiuksissani. Miksen vieläkään ole oppinut ja laitan edelleen satunnaisesti lettejä vain todetakseni että ei mun juttu? 



Wish you a nice Wednesday evening!


Mukavaa keskiviikko-iltaa!




Ceao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti