lauantai 4. heinäkuuta 2015

MY NEW "TOURIST" BACKPACK




Now that I have started to go to museums, tourist attractions and site seeing there was one item I didn't know I needed. After one hot and not so comfortable day with a purse dropping from time to time and being on my way I decided it is time to get one proper backpack for my new tourist life. Backpack is much more comfortable on a long days of walking in the city and going to attractions. In a backpack I can easily fit my phone, wallet, maps, a couple of bottles of water, jacket if I feel cold and snacks and it is so much more comfortable and ergonomic to carry than a purse.

Nyt kun olen alkanut vihdoin koluta Lontoon nähtävyyksiä ja museoita, heräsi tarve tavaralle jota en ollut tajunnut tarvitsevani. Erään hikisen ja rasittavan päivän jälkeen, päätin että nyt riittää olkalaukun kanssa. Olkalaukku putoili hartialta ja tuntui olevan koko ajan tiellä, joten päätin että ostan ihan tavallisen vanhan kunnon selkärepun uutta turistielämääni varten. Reppu on paljon mukavampi vaihtoehto kaupunkikierroksille ja pitkille kävelyille sekä sinne mahtuu kätevästi puhelin, lompakko, kartat, pari pulloa vettä, takki (jos tulee kylmä) ja eväitä. Plussana ergonomisuus ja käyttömukavuus verrattuna käsilaukkuun tai olkalaukkuun.

                                                       Backpack and jeggins - Primark
                                                       Top - Second hand
                                                       Shoes - Dorothy Perkins






I didn't done before so much of hard core travelling by which I mean walking all day and trying to see as much as possible. On vacations and travels I've been more of beach holiday and relaxation type of person so I didn't know all the nuances of city holiday etc. Now I know. Comfortable shoes and clothes, good planning, maps, snacks and a backpack are a must at least for me. I wanted my purse along being comfortable to look aesthetic to my eye so I decided to purchase this simple but elegant black backpack. I can also use this in other occasions because I like it so much.

There is only one thing to remember with a backpack. In big crowds it it maybe safer to wear it in the front instead of the back because of thiefs. Or to keep the valuable items in for example pockets where you can easy guard them.

Aiemmin matkat ovat olleet enemmän rantaloma ja rentoutustyyppisiä, mutta nyttemmin painotus on siirtynyt enemmän kaupunkilomatyyppiin. En ole aiemmin ajatellut olevani niin hc-matkailija, joksi lasken sen tyylisen matkailun missä herätään aikaisin aamulla pitkille kaupunkikierroksille ja pyritään näkemään mahdollisimman paljon nähtävyyksiä jne. joten en tiennyt kaikkia nyansseja. Nyt tiedän. Mukavat kengät, vaatteet, hyvä suunnittelu, eväät ja reppu ovat must ainakin minulle. Halusin myös repun, joka mukavuuden ohella myös miellyttäisi esteettistä silmääni, joten päädyin hankkimaan tämän yksinkertaisen mustan repun. Voin käyttää tätä myös muualla koska tykkään tästä niin kovin.

Repun kanssa kannattaa muistaa yksi juttu. Jos matkustaa paikoissa missä on paljon taskuvarkaita tai sattuu olemaan suuressa väkijoukossa kannattaa reppu siirtää selästä kehon etupuolelle, missä sitä on helpompi  valvoa. Arvotavarat voi myös siirtää esim. housun- tai takintaskuihin, missä niitä on helppo valvoa.


                                                           Have a nice weekend everybody!
                                                           Hyvää viikonloppua!
                                                           Tsao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti