maanantai 1. kesäkuuta 2015

Island Chillaxation







Koulu päättyi torstaina. Heti seuraavana päivänä lähdimme A:n kanssa hänen kesämökilleen saaristoon. Oli ihanaa päästä saareen rentoutumaan kouluvuoden päätyttyä ja vähän nollata ajatuksia. A:n mökissä ja saarella on maaginen ja mystinen tunnelma. Siellä sielu todella lepää ja niin keho kuin mieli rentoutuvat täydellisesti. Nukuttiin ja syötiin hyvin, saunottiin, pelattiin korttia sekä lautapelejä ja ihan vaan oltiin.Ihanaa!

Last day of school was Thursday this year. On Friday A and me left to her summer cottage to the islands. It was so nice to go to relax after finishing the school year and to recharge a little bit. In As'  cottage there is this magical and mystic atmosphere. That is the place where I can truly and deeply relax and unwind. We slept and ate well did sauna played cards and after all just being and relaxing. Lovely!








Sanotaan ettei matkalle pitäisi lähteä heti loman alettua, vaan ensin vain rauhoittua kotona. Olen eri mieltä. Kannattaa vaan lähteä ja antaa rentoutumisen tulla itsestään. Ei se ole vaikeaa pitää vaan päästää irti.

They say you shouldn't go on trip when you start a vacation. I disagree. Just leave and let go of all the work and school stuff on your mind. It is not so difficult. Just let go.

Tsao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti